BIKINIFITNESS

2014 klev jag in på Gold´s Gym för första gången, ett steg som 4 år senare skulle innebära ett proffskort. Jag visste inte då och hade ingen tanke på att tävla i Bikinifitness, men ”the mecca of bodybuilding” välkomnade mig med öppna armar och intresset för proffsbyggning började där – bland proffsen som dagligen jobbade mot sina mål och drömmar! Man kunde nästan ta på motivationen som infann sig på gymmet varje dag. 

Jag hade tränat på gym i flera år och lusten att ta min fysik till nästa nivå bara växte. ”Om jag ska tävla någongång, så ska jag göra det när jag väl är här!” var mina ord och min första diet sattes igång. 

Den tävlingen placerade jag mig på 2:a plats och plötsligt var jag fast – jag förstod att det här var mitt kall och jag var bara tvungen att fortsätta och se om jag kunde bli ännu bättre, nå ännu högre mål och vinna större tävlingar. 

4 år och 10 tävlingar senare är jag nu proffs i IFBB PRO LEAGUE – ett mål jag satte upp och trodde var nästintill omöjligt. Men nu står jag här, en av fyra proffs i Sverige med mitt största mål och dröm i sikte. Olympia 2019.

MINA MERITER