Ett sista kompis-erbjudande

2500kr

1,750kr

Ett engångserbjudande, 3 månader för endast
1750kr/månanden (ord 2500kr) och ingen startavgift (995 kr)!

Kan det blir bättre än så?

resultat

KLIENTRESULTAT

Följ mig på sociala medier!
@mandyfit.se

FAQ

MANDYFIT COACHING

Du kan förvänta dig en helt personlig upplevelse. Jag vill skapa relationer med alla mina kunder så att jag kan hjälpa dig varje steg på vägen mot att nå dina mål. Det kommer inte bara att styras av siffror – när du går med i mitt team kommer vi att se till att förändra din livsstil på djupet. Dina mat- och träningsplaner kommer att vara hållbara, konsekventa och viktigast av allt njutbara. En personlig incheckningsprocess säkerställer att du rör dig mot dina mål och genom den direkta chatten kan jag stötta dig i varje steg på din resa.

Allas kroppar reagerar och anpassar sig till träning på olika sätt, så vi kommer att arbeta med dig i en takt som fungerar bäst för dig. Träningen kommer att delas upp i faser för att säkerställa att du går framåt mot dina mål och tränar med rätt intensitet.

Jag har fått några kunder att uppnå de resultat de har önskat på några veckor, några på några månader – båda tappat enorma mängder kroppsfett men alla i olika takt. Resultaten är beroende av många faktorer som dina skräddarsydda kost- och träningsplaner, engagemang i och utanför gymmet och hur mycket arbete du lägger ner. Om du är villig att engagera dig fullt ut kan jag garantera att du kommer att göra framsteg, se resultat och vara på väg att nå dina mål!

Din näring är den viktigaste delen av din nya resa. Planer ska vara hållbara och roliga. Jag vill hjälpa dig att göra livsstilsförändringar istället för att bara följa tråkiga eller strikta dieter! För att uppnå de resultat du önskar är det viktigt att skapa en sund balans mellan att ha en bra relation till mat och att utveckla en förståelse för vad du ska vara uppmärksam på (dvs portionsstorlekar, kalorier, makron).

Du kommer att få tillgång till ett stort antal läckra måltidsalternativ för varje måltid i dagen. Du kommer också att få en uppdelning av recept och ingredienser för varje måltid, vilket hjälper enormt om du har minimal matlagnings erfarenhet eller om du aldrig har försökt laga en viss måltid. Dessa måltider kommer att överväga eventuella allergier eller kost restriktioner du har (d.v.s. celiaki, laktosintolerant eller vegan).

Såklart du kan! Jag kan skapa en plan kring din föredragna plats och passa dina mål och livsstil till det.

Du kan spåra alla framsteg och mätningar via min app på din telefon. Detta inkluderar bilder, veckovägningar, sömn, kost, motivation eller vattenintag. På så sätt kan jag övervaka dina framsteg och göra nödvändiga justeringar av dina mål eller planer.

Du bestämmer. Du berättar hur mycket tid per vecka du har för träning och vad ditt mål är. Sedan gör vi en plan så att träningen passar in i din rutin på bästa möjliga sätt.