Frequently asked questions

Online coaching inom kost och träning innebär att du får personlig vägledning och stöd från vårt team av licensierade Personliga tränare, dietister, mamma-magecoacher samt klimakteriecoacher via digitala plattformar och verktyg. Genom en kombination av anpassade träningsprogram, skräddarsydda kostplaner och regelbunden kommunikation hjälper vi dig att uppnå dina hälsomål.

Genom att välja online coaching får du fördelen av att arbeta med ett team av experter inom olika områden, inklusive Personliga tränare, dietister, mamma-mage -och klimakteriecoacher. Vi kan erbjuda en bredare kunskapsbas och anpassa våra tjänster för att möta dina specifika behov och mål. Dessutom erbjuder online coaching flexibilitet och bekvämlighet genom att du kan få coachning och support var som helst och när som helst via digitala plattformar.

Vi kommer att skapa personligt anpassade träningsscheman och kostplaner baserat på dina individuella mål, behov och preferenser. Genom att ta hänsyn till din nuvarande hälsostatus, träningsnivå, eventuella begränsningar, allergier eller hälsobekymmer samt din livsstil kommer vi att skapa program som är realistiska och hållbara för dig på lång sikt.

Vi använder vår egna app för att underlätta kommunikationen mellan dig och din online coach. Det är främst via vår direktchatt. I appen kan du även få videosamtal, PSF:er samt annat material som kan behövas. Du kommer att ha regelbunden kontakt med din coach för att få bästa stöd, kunna ställa frågor och dela och följa dina framsteg.

Som en del av MANDYFIT får du kontinuerligt stöd och uppföljning från vårt team av experter. Du kan förvänta dig regelbundna uppföljningar av dina framsteg, justeringar av tränings- och kostprogram efter behov samt svar på dina frågor inom en rimlig tidsram.

Dina tränings- och kostprogram kommer att uppdateras baserat på dina framsteg och individuella behov. Men helt nya recept får du varje månad samt nytt träningsschema varannan månad. 

Ja. Vi är däremot inte kopplade till epassi eller Actiway eller andra varumärken, men dessa aktörer kan fortfarande ta emot kvitton från oss. Vi kan därför förse er med kvitton ni kan uppvisa till er arbetsgivare.

Då jag vill skapa 100% resultat, vill jag och mitt team kunna förse varje klient med så bra verktyg som möjligt. Därför väljer vi att endast coacha klienter som väljer både kost och träning, för att säkerställa resultaten. Exempelvis, skulle du endast vilja köra träningsplan men med målet att gå ner i vikt, så är det jättesvårt för oss att kunna skapa de resultat du önskar, då kosten är så avgörande för att nå dina mål.

All träning är anpassad efter dig, kan du bara träna 2 pass i veckan så lägger vi oss där. Minimum skulle jag säga är 2 pass. Vill du ändra under periodens gång sen, är de inga problem.

Ja, vi har en utbildade mammamagexperter i teamet och kan ge dig bästa förutsättningarna till en bra start med din träning efter förlossning. Se bara till att du har fått ok från BM om att börja träna igen.