Frågor & svar

dem mest ställda frågorna

Beroende på hur länge du kör så variera priset, det är därför svårt att sätta ett fast pris då alla signar upp dig på olika längder.

Då jag vill skapa 100% resultat, vill jag och mitt team kunna förse varje klient med så bra verktyg som möjligt. Därför väljer vi att endast coacha klienter som väljer både kost och träning, för att säkerställa resultaten. Exempelvis, skulle du endast vilja köra träningsplan men med målet att gå ner i vikt, så är det jättesvårt för oss att kunna skapa de resultat du önskar, då kosten är så avgörande för att nå dina mål.

Ja, ni kan båda två signa upp och köra så att ni får samma kost men med olika siffror då ni förmodligen kommer att behöva äta olika mycket, och med samma eller olika träningsplaner beroende på vad ni har för mål var och en av er.

Ja vi har familjevänliga recept som funkar för alla, och vi har hittat många barnfavoriter 😉

Ja, vi har en utbildad mammamagexpert i teamet och kan ge dig bästa förutsättningarna till en bra start med din träning efter förlossning. Se bara till att du har fått ok från BM om att börja träna igen

Förutom grymma resultat får du även:

  • Kostplan med massor av olika recept som vi byter ut varje månad.
  • Träningsplan som är anpassad efter dig, vare sig du vill träna hemma, på gym eller både ock.
  • Chatt med oss med svar inom 24h
  • Nyhetsbrev varje månad med inspiration, pepp och recepttips
  • Videobank med utbildningsmaterial om kost och träning
  • Grymma rabattkoder på kosttillskott och träningskläder, samt träningsredskap
  • Justeringar efter behov och resultat
  • Övriga utskick med tips och råd för att skapa en hållbar livsstil!

All träning är anpassad efter dig, kan du bara träna 2 pass i veckan så lägger vi oss där. Minimum skulle jag säga är 2 pass. Vill du ändra under periodens gång sen, är de inga problem.

Likaså här, allt är anpassat efter dig och din vardag. Du kommer att få ge önskemål i ett frågeformulär innan start om hur många måltider du vill ha, och därefter lägger jag en plan åt dig. Vill du ändra under periodens gång sen är det inga konstigheter.

Ja, som tidigare skrivet så är alla program anpassade efter dig och din livssil. Har du därför skador eller andra åkommor så anpassar vi oss efter det. Självklart försöker vi alltid att stärka just de områden också för att du ska bli hel och stark igen.

Ja. Vi är däremot inte kopplade till epassi eller Actiway eller andra varumärken, men dessa aktörer kan fortfarande ta emot kvitton från oss. Vi kan därför förse er med kvitton ni kan uppvisa till er arbetsgivare.