Ta det första steget mot en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv.

Tillsammans kan vi göra den här resan och skapa ett community av starka och inspirerande kvinnor som strävar efter att bli sina bästa jag.

Jag är så tacksam för tiden med Mandyfit. Jag startade med en otroligt dålig känsla kring min kropp som var trött svag och jag hade mycket huvudvärk. Under de 15 månader som jag körde med Mandyfit gick jag inte bara ner 16 kg utan jag blev stark och har lärt mig vad min kropp behöver. Jag har njutit av varje kostschema och med fantastisk, uppmuntrande och alltid stöttade coachning via appen har jag kunnat och vågat prata om allt som påverkat mig under resan.

Kontakten har varit så fin och ödmjuk, aldrig pekpinnar utan alltid glada tillrop. Nu är jag en person som studsar till gymmet och missar aldrig ett pass. Äter gott och vet vad kroppen behöver. Stark på utsida in och insidan med hjälp av Mandyfit.

Maria

- 12,6 kg

Hej gänget!
Jag ville bara höra av mig till er och berätta vilken lärorik tid jag hade hos er och vilken kunskap ni gav ut som idag gjort att jag, även ett år senare, lever ett hållbart, balanserat liv tillsammans med min familj där ingen äter eller lever annorlunda. Vi utesluter INGENTING men vi gör smarta val i vår vardag.
Jag startade min tid hos er september -21, körde 9 månader och det är ett av det BÄSTA beslutet jag tagit. Jag lärde mig så mycket under min tid med er. Nu har det gått över 1 år som jag stått på egna ben och det har inte varit några konstigheter alls i varken träningen eller kosten. Mitt största problem innan jag tog er hjälp var framförallt kosten. ”Socker är dåligt & frukt är nyttigt” – beskriver rätt bra vilken kunskapsnivå jag låg på innan eran hjälp.

Idag gör jag egna recept med en bra fördelning över makronutrienter och med en hållbar livsstil tillsammans med min familj.
Men inte nog med det. Jag vill prova på att bygga muskler, ligga på ett kaloriöverskott och se vad jag går för. Så med den kunskapen ni gav mig under den tiden jag var hos er, då mitt fokus var att tona kroppen, använder jag mig av än idag trots att jag har ett annat mål. Så med andra ord – Ni är en hållbar och lärorik Coach som lär ut allt ni bara kan, vare sig vilket fokus man har under tiden med er.
Ni lever verkligen upp till ”Vi är den sista coachen du ska behöva ha” – och jag tycker ni är värda att få höra det. Få en uppdatering av hur en gammal klient har det och vilka jäkla stjärnor ni är på det ni gör!

Ni är bäst!

Amanda

- 7,5 kg

Efter ett år med Mandyfit har jag gått ner i vikt men även byggt muskler och är idag starkare än någonsin!💪🏼 Jag har också genomgått en livsstilsförändring där jag förändrat mitt tankesätt kring mat där jag fortfarande kan njuta av god mat och dryck men i lagom mängder samt vid väl valda tillfällen. Det har varit både med och motgångar samt tvivel på mig själv men jag har aldrig varit ensam och alltid fått hjälp med det jag behöver, om det så varit hjälp med tekniken i gymmet eller när kosten inte gått som planerat.

Jag har aldrig känt mig osäker över att skriva till min coach i chatten om jag inte följt planen eller om jag haft motgångar, de har alltid funnits där ❤️ Med planer anpassade utifrån mig och mitt liv har det varit lätt att följa och med god mat med variation mellan rätterna blir kosten också lätt att följa!

Sofia

- 14,2 kg

Innan jag började min resa med MandyFit hade jag länge tänkt att jag ville testa på onlinecoaching-konceptet. Jag var trött på mina egna försök ”att komma igång” som aldrig ledde någonstans. Det tog dock lång tid innan jag vågade ta steget och skicka in en intresseanmälan – det fanns en stor rädsla att inte lyckas och att JAG inte skulle klara av det. Som jag ångrar att jag inte började tidigare. Under min tid med MandyFit har jag kämpat, för allt kommer inte lätt, men jag har också åstadkommit så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma eller tro på. Det har varit en resa som resulterat i både fysiska effekter som viktnedgång och nya muskler. Men det som verkligen har förändrat mig är det mentala. Jag har blivit minst lika stark mentalt som fysiskt. Äntligen känner jag mig trygg i min kropp och älskar nya utmaningar – idag tackar jag inte nej till tuffa utmaningar och är inte längre rädd att misslyckas

(såklart finns det saker jag inte klarar när jag vill, men det är inte längre ett misslyckande utan bara ett hinder på vägen att klara av det till slut). Med MandyFit finns inga misslyckanden.

Coachningen har alltid funnits en knapptryck bort. Det har alltid funnits pepp och ord som pushar en framåt. Det som ofta slår mig när jag tänker på hur MandyFit har hjälpt mig är att de ofta ligger steget före en själv. Flera gånger har det vid precis rätt tillfälle kommit en hejande hälsning – när jag som mest har behövt den trots att jag inte själv har sagt att den behövs. Detta är det jag uppskattat absolut mest! Med detta sagt. Våga ta steget, våga tro på dig själv och våga ge dig själv chansen. MandyFit kommer alltid finnas vid din sida och ge dig all hjälp på vägen – du kommer inte ångra dig.

Anna

- 17,1 kg

När jag började min resa med Mandyfit hade sommar och semester 2022 precis tagit slut. En sommar där jag känt mig stor, tung och orkeslös. Jag orkade inte hålla igång och leka med mina barn, jaga dom och spela fotboll. Jag var SÅ less på det! Jag ville ha en stark kropp, inte att den skulle vara ett hinder för mig i det jag ville göra.
Jag hade aldrig kunnat drömma om att redan de första 4 månaderna gå ner 12kg?! Och jag var så förvånad över hur ”lätt” det var. Att det liksom inte krävdes mer av mig att bli av med alla de kilona. Jag åt fortfarande god mat, och faktiskt ganska mycket mat dessutom! Och tränade 3 ggr i veckan. Men självklart har det inte varit en dans på rosor…  😅 Med en sambo som delvis jobbar borta har det bitvis varit otroligt tufft och krävts en vilja av stål för att dra på träningskläderna kl 20.30 efter barnen somnat. Och visst var det lite tidskrävande att hålla på att väga ingredienser, men till slut lärde man sig ögonmåtta och då flöt även matlagningen på. Men tack vare att allt anpassats efter mig, både gällande kost och träningsupplägg, så har jag känt mig sedd, förstådd och lyssnad på. ❤️

Jag bannade ibland mig själv för att jag inte fick ihop alla träningspass en vecka, men blev alltid bemött av stöd och förståelse och det var verkligen helt oumbärligt för mig.Jag kände aldrig att varken kost- eller träningsschemat var ett tvång, utan mer som verktyg med vilka jag och min coach jobbade tillsammans mot mitt mål. Och jag fick stöd och pepp hela vägen! 😍

Bonustext; 😉
Varför Mandyfit? Jag hade följt Mandyfit på instagram ganska länge innan jag bestämde mig för att göra slag i saken och anmäla mig till ”back to work”. Det som till slut fick mig att signa upp mig var att de så tydligt talade om att det finns inga förbud, det går att gå på fest en lördag utan att förstöra alla sina resultat, att man inte ska stirra sig blind på vågen, och att man inte misslyckas även om måtten ökar från en vecka till en annan, etc. Jag kände att här finns ett tänk som passar mig!
Men det stöd jag verkligen fick hade jag aldrig kunnat ana!

Jag är fortfarande, såhär en tid efteråt, så otroligt glad och tacksam för er!!! Tack tack tack! 💜💜💜😍 

Josefin

- 14,8 kg