team

MANDYFIT

MANDY - VD och Head coach

AMANDA - Personlig tränare, Kostrådgivare och Mammamageexpert

OSCAR - Leg. Dietist och Personlig tränare

CLARA - Personlig Tränare och Klimakteriecoach

MARIA - Första kontaktperson

ALEXANDRA - Leg. Dietist

team

mandyfit

Söker nu : Säljare

Ledig tjänst

Vi letar efter dig som är en naturlig säljare och och samtidigt drivs av att coacha och motivera andra personer runt omkring dig. Du vill alltid göra ett positivt intryck och hjälpa fler i rätt riktigt mot att skapa en hälsosammare livsstil. Och om du dessutom tycker det låter kul med ett jobb inom en ung och dynamisk miljö – så är det här positionen för dig!

En team player som är en fantastisk säljare och med en positivt energi!

Ditt arbete kommer att ansvara för allt sälj för vårt interna team på Mandyfit med en bas i Stockholm eller Göteborg. Där du har möjlighet att på längre sikt bli en team lead och ansvara för ett eget säljteam. Kort sagt är detta ett jobb där du hjälper fler inom Sveriges befolkning att skapa en bättre och hälsosammare livsstil – samtidigt som du utvecklar dina kompetenser och har möjlighet att gå upp i lön snabbt!

Som säljare är du även ansvarig för att kontakta alla nya och gamla leads och vara första personen som de kommer i kontakt med på Mandyfit, samtidigt som du också har targets varje månad för ditt eget sälj. Rätt person ska ha positiv inställning och ambitiösa målsättningar för detta jobb. Du kämpar alltid för att vinna och strävar efter din personlig utveckling.

 

Missa inte detta!

Utöver denna möjlighet att arbeta med otroligt talangfulla personer, kommer din roll inom Mandyfit att betyda en positiv arbetsmiljö, där ingen dag är den andra lik. Om du blir med oss på vår resa som Säljare kommer du att få:

  • Ett roligt och ungt företag
  • En baslön med provision
  • Social event på och utanför jobbet (sportaktiviteter, team middagar, etc.) samt en fantastisk och öppen jobbkultur
  • Macbook Pro samt iPhone 12
  • Kontor i Göteborg / Stockholm

 

Är du den vi letar efter?

Låter det här som något du vill vara del av? Skicka isåfall in din ansökan så återkommer vi ASAP! Du behöver inte ha ett långt personligt brev, utan vi vill hellre att du berättar varför du är den perfekta kandidaten för rollen. Kom även ihåg att bifoga ditt CV.

 

Är du den vi söker, skicka till cv och personligt brev till mig på