Upptäck hur du äntligen bryter dina JoJo-diet vanor och bygg den där tonade kroppen du alltid drömt om

Lär dig allt om mitt Tone It Up Coaching program för kvinnor.

HUNDRATALS KVINNOR HAR UPPNÅTT SIN DRÖMKROPP.

Detta coaching program är perfekt för dig om du:

Skräddarsydd Träningsplan

Jag kommer att skapa ett effektivt träningsprogram som är helt skräddarsytt till din livsstil, din erfarenhet av träning och eventuella skador. Ditt personliga träningsprogram kommer att hjälpa dig bli stark och få den där kroppen du alltid drömt, utan att spendera timme efter timme i ett gym varje dag.

Personlig Kostplan

Kosten är en av nyckelingredienserna till att få resultat och bygga en hälsosam och tonad kropp. Jag kommer att skapa en helt skräddarsydd kostplan personlig till dig, så du faktiskt får äta saker du tycker om. Din kostplan kommer att vara full av enkla maträtter som går fort att laga. Och… äta på restaurang ibland eller på jobbet kommer inte vara ett problem heller.

1-to-1 Online Coaching

Jag kommer vara där för att ge dig support, motivation och se till att vi faktiskt når dina mål, 24/7. Som klient hos mig får du tillgång till min app, där du kan chatta med mig när du vill. Hundratals kvinnor har redan uppnått drömkroppen och brutit den onda cirkeln med JoJo-bantning med min hjälp. Är du nästa person?

About me

AMANDA
LARSSON

IFBB Bikini Pro

Jag heter Amanda Larsson och har hjälpt hundratals klienter att ta deras liv till nästa nivå och leva ett nyttigare, mer hälsosamt liv sen 2011. Jag gjorde min utbildning till Personlig Tränare i Los Angeles, där jag även bodde i två år och jobbade med en av de äldsta och mest välkända tidningarna inom fitnessbranschen, Ironman Magazine.

Utöver detta, är jag en av 40 kvinnor i Sverige som kan kalla sig själva IFBB PRO athlete, då jag 2018 fick mitt procard i Bikinifitness.

Är du redo att nå dina drömmar med min hjälp? Och är du redo att investera i dig själv?Kontakta mig nu för att bli en del av mitt Tone It Up coaching program nu, så kontaktar jag dig med mer information. 

Amanda Larsson

Online coach