MANDYFIT

Din Sista PT
Online Coach

Gå med i mitt team så kommer jag att finnas vid din sida varje steg på vägen för att nå din personliga hälsa, tänkesätt och kroppsmål!​

Anmäl dig nu! ↓

TRÄNINGSGLÄDJE

Det ska var roligt att träna, om det så är för att du träffar din träningskompis på gymmet, ser nya resultat i vikterna eller för att du äntligen når de målen du alltid drömt om!

HÄLSA FÖR ALLA

Min vision är att sprida hälsa i världen och har jag fått en person idag att välja ett bättre alternativ till lunch så är det ett steg på vägen. I dagsläget är var 4:e svensk överviktig och det är inget vi ska blunda för. Hälsa är för alla och därför är också vem som helst välkommen att få min hjälp. Just för att jag vill att ALLA ska veta vad en hälsosam livsstil är och kunna leva därefter.

BALANSERAD LIVSSTIL

Mitt mål är att ge dig verktygen för att skapa en balanserad livsstil där träning och bra mat ingår i din vardag. UTAN att det ska behöva vara en “diet”. Du ska kunna LEVA HÄLSOSAMT och i BALANS trots jobb, familjeliv, dagishämtningar osv.

resultat

KLIENTRESULTAT

Följ mig på sociala medier!
@mandyfit.se

introduktion

Vad är "Mandyfit"

Mandyfit, är lite som en person jag själv ser upp till och alltid eftersträvar att leva som och vara. Det är en kvinna som lever livet fullt upp, har hittat balansen mellan kost och träning och som mår bra inifrån och ut. Jag själv har tävlat som proffs inom Bikinifitness och har stor erfarenhet om att leva på en extremdiet, jag har med andra ord testat de flesta dieter och vet vad som funkar och inte.

Dieter skapar ingen hållbarhet, ett sexpack är inte lika med hälsosam balans alla gånger och en sak är säker, allt för många har levt på torra matlådor på lallades för låga kalorier och mått skit för att se ut på ett visst sätt. Mandyfit, är alltså hälsa inifrån. En kvinna med power, balans och livslust och energi och glädje! En power kvinna som vi alla har inom om, och som jag hjälper att ta fram inom dig!

varför äta tråkig mat

NÄR DU FÅR RESULTAT AV DETTA

tjänster

COACHNING

Vad som ingår när du kör PÅ MANDYFIT

Shop

E-BÖCKER

Få tips och råd om hur du ska träna, äta och allt som hör därtill för att du ska uppnå de bästa resultaten och må bra under tiden! Välj den e-boken som passar ditt mål bäst! 

nyhet

Mandys luncher under 15 mintuer

Vill du ha tips på mat som går snabbt att laga? Inga problem, jag har plockat ihop mina favoriter i e-bok med luncher som inte bara är snabba utan också hälsosamma och som passar perfekt för dig eller varför inte för en hel familj!

Om mig

AMANDA
LARSSON

Mitt mål med alla klienter som kommer till mig är, att det ska vara den sista gången de kontaktar en PT online igen.

Det må vara ett högt mål, men visionen om att sprida hälsa I Sverige börjar med att skapa en livsstil och gå från qucik fix, soppdieter och jojo-bantning.

Det är inte för ens då, när vi kan LEVA hälsosamt för resten av livet som vi är på rätt väg för att vi ska bli fler som är friska, starka och hälsosamma. Hälsa ska vara enkelt, det betyder inte att du ska leva med matlådor resten av livet eller behöver köra dina morgonpromenader varje dag året om, tvärtom.

Här hittar vi nycklarna för varje individ så att det passar just dig och din livsstil. Kan och vill du bara träna 3 gånger i veckan? PERFEKT, vi löser det och föredrar du att äta 4 mål istället för 6st? Inga konstigheter. Det finns inte en rätt väg här att gå, utan flera och tillsammans hittar vi den rätta vägen för att skapa en balans just för dig! Signa upp dig idag så skapar vi BALANS för resten av livet!

följ mig på instagram

Vi stödjer kampen mot bröstcancer!

Företagsvän 2022