Amanda Larsson

Online coach

TRÄNINGSGLÄDJE

Det ska var roligt att träna, om det så är för att du träffar din träningskompis på gymmet, ser nya resultat i vikterna eller för att du äntligen når de målen du alltid drömt om!

HÄLSA FÖR ALLA

Min vision är att sprida hälsa i världen och har jag fått en person idag att välja ett bättre alternativ till lunch så är det ett steg på vägen. I dagsläget är var 4:e svensk överviktig och det är inget vi ska blunda för. Hälsa är för alla och därför är också vem som helst välkommen att få min hjälp. Just för att jag vill att ALLA ska veta vad en hälsosam livsstil är och kunna leva därefter.

BALANSERAD LIVSSTIL

Mitt mål är att ge dig verktygen för att skapa en balanserad livsstil där träning och bra mat ingår i din vardag. UTAN att det ska behöva vara en “diet”. Du ska kunna LEVA HÄLSOSAMT och i BALANS trots jobb, familjeliv, dagishämtningar osv.

LET'S GET STARTED!

introduktion

RESULTATEN
DU DRÖMT OM!

I mer än 8 år har jag jobbat som personlig tränare och jag älskar det! Att få hjälpa människor till ett friskt och hälsosamt liv, ge dom nycklarna till att få de resultaten de önskar och skapa en livsstil som är hållbar är för mig ett privilegie!

Därför kan du nu: oavsett vart du bor, matpreferenser, specialkost, skador eller tidigare erfarenhet kring kost och träning – göra en intresseanmälan för online coachning med mig.
Utöver skräddarsydda kost och träningsprogram helt efter dig och din vardag kommer du även få tillgång till en VIP ACCESS på min hemsida, där du kommer kunna följa dina resultat via en app och chatta med mig om du vill.
Med mig som din coach får du verktygen för att nå det där målet du drömt om, allt du behöver göra är att följa planen!

Så vad säger du? Är det DIN TUR att investera i din hälsa? Gör en intresseanmälan så berättar jag mer!

Shop

E-BÖCKER

Få tips och råd om hur du ska träna, äta och allt som hör därtill för att du ska uppnå de bästa resultaten och må bra under tiden! Välj den e-boken som passar ditt mål bäst! 

tjänster

COACHNING

Vad som ingår när du kör tillsammans med mig

resultat

TRANSFORMATIONER

Följ mig på sociala medier!
@mandyfit.se

Om mig

AMANDA
LARSSON

IFBB Bikini Pro

Är en personlig tränare och föreläsare med en vision om att inspirera och motivera fler till att våga ta steget att leva livet fullt ut, våga  jobba mot sina mål och drömmar och leva ett hälsosamt liv med en balans mellan träning och vardag. 

Amanda är utbildad personlig tränare och life coach. Hon har sedan 2011 jobbat och hjälpt klienter att ta sina liv till nästa nivå för en hälsosammare livsstil.

I två år bodde hon i Los Angeles där hon vidareutbildade sig inom personlig träning och jobbade samtidigt på den äldsta och mest välkända fitnesstidningen Ironman Magazine. 

Amandas personliga mål inom fitnessbranschen har varit att ta hem ett proffskort inom Bikinifitness. I Juli 2018 nådde hon sitt mål och är därmed en av fyra svenska tjejer som kan titulera sig IFBB PRO.  Nu satsar hon helhjärtat mot nya mål som ni definitivt kommer få veta mer om längs resan. 

Amanda lever som hon lär. Man ska våga drömma och man ska våga satsa helhjärtat på det man vill. För med Amanda – är allting möjligt att uppnå, om man bara jobbar tillräckligt hårt! 

FÖLJ MIG

SOCIALA MEDIER